Нововарошанима дељена средства за дезинфекцију

ppmedia.rs 27. март 2020. године Друштво Коментари

Подела средства за дезинфекцију (foto: ppmedia.rs (A. Ровчанин))

Општина Нова Варош у петак је организовала бесплатну поделу грађанима 25.000 литара натријум-хипохлорита, намењеног дезинфекцији објеката и јавних површина.

Индивидуална домаћинства могла су преузети 5 литара течности док су председници скупштине станара могли преузети до 50 литара.

Цистерне Kомуналног предузећа „3.септембар“, Ватрогасно-спасилачке јединице и предузећа „Сложна браћа“ дезинфекциона средства су делила на четири локације у граду и то код фудбалског стадиона на Браношевцу, на Тргу војводе Петра Бојовића, испред зграда на Багрему и код чесме Чардак на Зебиновцу.

-Обезбеђена количина дезинфекционог средства била је довољна да опскрби 5 000 домацинстава. Овакве акције ће се спроводити и убудуће, све док буде трајало ванредно стање- истицу у Општинској управи у Новој Вароши.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.