У Пријепољу, Прибоју и Новој Вароши нема оболелих од корона вируса

glaszapadnesrbije.rs 11. март 2020. године Друштво Коментари

Bolnica (dom zdravlja) u Novoj Varoši (foto: zlatarinfo.rs)

На подручју општина Пријепоље, Прибој и Нова Варош за сада нема пријављених случајева корона вируса, сазнаје портал „ПП Медиа”.

Иако се грађани лекарима јављају са одређеним симптомима, на срећу, нема оболелих од овог вируса. Из здравствених установа апелују на грађане да се придржавају основних препорука које је издало Министарство здравља.

У Републици Србији је до сада је регистровано укупно 12 потврђених случајева Цовид-19, објавило је Министарство здравља.  На сајту Министарства налазе се бројеви телефона здравствених установа у Србији на које, у времену од 8 до 22 сата, могу да се јаве сви који имају одређене симптоме респираторних инфекција, а који су у претходном периоду боравили у подручју захваћеном корона вирусом. То се односи на особе које су боравиле у Италији, појединим провинцијама НР Кине, Јужне Кореје, Ирана и деловима Швајцарске.

ГЗС/ ППМедиа

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.