Дани културе у Новој Вароши почињу концертом Дејана Петровића

glaszapadnesrbije.rs 06. фебруар 2020. године Култура Коментари

Dom kulture

Једномесечна манифестација Дани културе у Новој Вароши почиње у суботу 8. фебруара и трајаће до 8. марта, каже Михрија Хаџић, директорка Дома kултуре.

„Ова манифестација се традиционално одржава више од 40. година. Кренућемо са изложбом Ликовног клуба „Златарска палета”, након тога концертом Дејана Петровића и Биг бенда. Кабаре са Тањом Бошковић и Радом Марјановићем ће се одржати 18. фебруара, а 2. марта биће велика представа крушевачког Народног позоришта „Збогом господине Хофман”, рекла је Хаџићева.

Директорка  Михрија Хаџић обећава богат програм у част јубилеја Михрија Хаџић директорка Дома културе обећава квалитетан програм (foto: ppmedia.rs)

Према њеним речима одржаће се и концерт нововарошких тамбураша, као и концерт Дарка Прелића, али због обевеза његових колега, датум није прецизно одеређен.

„Надамо се да ће посета бити добра, потрудили смо се да направимо квалитетан програм. Нова Варош је туристичко место, и у сарадњи са Туристичком организацијом радимо на културном туризму и да госте који дођу на Златар, проведемо кроз Нову Варош те тако обезбедимо културни програм који могу посетити”, закључила је Хаџић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.