Пурић: Одузели су ми оружје, а малтретирају ме и полиција и Ћатићи

glaszapadnesrbije.rs 11. децембар 2019. године Друштво Коментари

Два угледна привредника Осман Ћатић и Војко Пурић не могу да се договоре без помоћи суда, фото: ГЗС Осман Ћатић и Војко Пурић и даље у сукобу око путног пролаза, фото: ГЗС

Војку Пурићу власнику путарског предузећа из Нове Варошу полиција је јутрос одузела оружје због сукоба са Ћатићевим предузећем око путног земљишта.

„Тврдим да полиција у Новој Вароши не ради свој посао јер сам у више наврата поднео пријаву због предузећа које насилно користи моју земљу на коју плаћам порез и чији сам власник. Уместо да реагују и упозоре Ћатиће да не могу мимо судске одлуке користити путни пролаз на који немају право они долазе мени пред кућу и одузимају ми оружје за које имам уредну дозволу. Лаж је да сам било коме претио и сви знају да мрава на путу нисам згазио. Крив сам једино што не дам своју имовину да користи како ко хоће. На крају ту је и суд рекао своје”, тврди Пурић.

Иначе, са друге стране Ћатићи тврде да имају право на коришћење поменутог пута и да га је стекао куповином каменолома од бившег власника.

„Пут је користио продавац, наставили смо да користимо и ми а тај прилазни пут до каменолома је СО Нова Варош својим решењем прогласила да је од општег интереса због отварања каменолома и експлоатације камена на парцелама раније 74 /24, 74 /25, 77/2 и 77/3, које су сада обједињене као катастарска парцела број 2855”, тврди Ћатић.

ГЗС

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.