Изабрано најлепше двориште и балкон у Ужицу

glaszapadnesrbije.rs 19. септембар 2019. године Екологија Коментари

Најлепше двориште - Миленка Остојић, фото: сајт Града Ужица Најлепше двориште - Миленка Остојић, фото: сајт Града Ужица

Победницима на овогодишњем градском конкурсу за најуређеније двориште и терасу свечано су јуче уручене награде.

У категорији најуређенијег дворишта било је 13 пријављених учесника и прва три места освојили су Миленка Остојић из Горјана, Милан Курћубић из Севојна и Гордана Митровић из Ужица.

Стручни жири је за најлепшу терасу, од осморо пријављених, прогласио терасу Марине Трифуновић, док су друго и треће место у овој конкуренцији припали Милунки Шопаловић и Надежди Грујичић. Награде власницима најлепших дворишта и балкона уручила је Дуња Ђенић, члан Градског већа за област заштите животне средине.

Најлепши балкон - Марина Трифуновић Најлепши балкон - Марина Трифуновић

Честитајући награђенима, Ђенићева је рекла да су њихова дворишта и терасе огледало не само труда који су они уложили у одржавање и уређење свог простора, већ и љубави која је била присутна:

„Град је ове године за награде издвојио укупно 50.000 динара и тим средствима победницима су уручена оруђа, алатке и материјал који им је потребан за одржавање дворишта, односно балкона. Сви знамо да у граду има пуно лепих, уређених простора и комисија није имала лак посао да изабере најбоље. Имали смо велику помоћ стручних чланова Комисије који су нам помогли да се определимо.“

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.