Државно такмичење из математике одржаће се у Новој Вароши

zlatarpress.rs 09. мај 2019. године Друштво Коментари

Osnovna škola "Živko Ljujić" (foto: zlatarpress.rs)

У суботу 11. Маја 2019. године одржаће се државно такмичење из математике у основној школи „Живко Љујић“.

Учествују победници окружних и градских такмичења шестог,седмог и осмог разреда  из целе Србије, а по први пут ОШ „Живко Љујић“ је домаћин државног такмичења из математике. Отварање ће бити у Дому културе “Јован Томић“ са почетком у девет часова, где се по завршетку отварања врши распоређивање ученика у учионице.

„Биће распоређено 308 ученика у 22 кабинета у старој и новој школи , а такмичење траје од 10 до 13 часова“ – рекао је за Радио Златар, директор ОШ „Живко Љујић“, господин Ристо Поповић.

Основна школа Живко Љујић има своје представнике на овом такмичењу. То су ученице Ана Млађеновић ученица осмог и Сања Пушичић ученица седмог разреда. 

Затварање 52. државног такмичења из математике ученика основних школа и додела признања  одржаће се у недељу 12. маја у 10 часова у холу Основне школе„Живко Љујић".

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.