Прибој: Хотел "Бић" добио газду

ppmedia.rs 09. април 2019. године Друштво Коментари

Оронули објекат до сада је ружио слику старог дела Прибоја, у плану инвестиција од 1,8 милиона евра Оронули објекат до сада је ружио слику старог дела Прибоја, у плану инвестиција од 1,8 милиона евра (foto: ppmedia.rs)

Након шест неуспелих продаја, Угоститељско предузеће "Бић" из Прибоја напокон је добило власника. Хотел, смештен у самом центру старог Прибоја, са киоском, опремом и инвентаром по цени од 17,1 милион динара купио је привредник Горан Деспић.

Kако “ПП Медија” сазнаје, намера купца је да инвестира у хотел 1,8 милиона евра чиме ће оронули објекат добити савремен и модеран изглед.

Хотел "Бић" је основан 1950. године, у склопу угоститељског предузећа Бић, као један од првих угоститељских објеката у југозападној Србији. Располагао је хотелском зградом са две звездице, неколико кафана у старом и новом делу Прибоја и павиљонима у Прибојској Бањи. Затворен је 2006. године од када је пропадао и престављао право ругло у центру старог дела града. Агенција за лиценцирање стечајних управника чак шест пута је нудила хотел на продају међутим заинтересованих купаца није било. Тек из седмог покушаја он је продат.

Да се ради о озбиљном инвеститору покузује и пример Прибојске Бање, слика пре и после санације Да се ради о озбиљном инвеститору покузује и пример Прибојске Бање, слика пре и после санације (foto: ppmedia.rs)

Иначе да се ради о озбиљном инвеститору показује пример спа ценатра у Прибојској Бањи у који је Деспић инвестирао значајна средства, па је објекат добио савремен изглед.

Модеран велнес центар у Прибојској  Бањи Модеран велнес центар у Прибојској Бањи (foto: ppmedia.rs)

Ове године у плану је проширење капацитета и улагање додатних пола милиона евра што ће овај спа центар сврстати у један од најлепших у земљи.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.