Све више оболелих од грипа, два пацијента из Нове Вароши збринута у Ужицу

ppmedia.rs 11. фебруар 2019. године Друштво Коментари

Bolnica (dom zdravlja) u Novoj Varoši (foto: zlatarinfo.rs)

Епидемија грипа у златиборском округу не јењава, од 5. фебруара број заражених константно је у порасту, слична ситуација је и у Општој болници у Новој Вароши. Директор ове здравствене установе доктор Бранко Поповић каже да је са симптомима грипа, од када је проглашена епидемија, примљено 177 пацијената, од тога двоје теже оболелелих упућено је на даље лечење у Ужице.

-Након указане помоћи у нашој болници, два теже оболела пацијента пребацили смо санитетским возилом на инфективно одељење ужичке болнице. И даље је на снази забрана посета пацијентима, па апелујемо на све грађане да се тога стриктно придржавају, како би спречили ширење вируса – казао је за „ПП Медиу“ доктор Поповић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.