„Сретењски маркет” од 14. до 16. фебруара, сајам традиционалних производа

glaszapadnesrbije.rs 06. фебруар 2019. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo

Чајетина -„Сретењски маркет”, манифестација која ће на једном месту окупити љубитеље и произвођаче традиционалних производа, одржаће се од 14. до 16. фебруара.

Ова јединствена манифестација окупиће на једном месту љубитеље и произвођаче традиционалних производа, а одржаће се у хотелу Златибор Мона који је, уз подршку Туристичке организације Златибор и Туристичке организације Ужице, уједно и организатор догађаја.

Посетиоци ће имати прилику да се упознају са разноврсном понудом најквалитетнијих домаћих пршута, сирева, меда, ракије и вина, као и многих других производа по којима је ово подручје чувено. На „Сретењском маркету” биће изложени и необични производи попут прве органске ракије из Србије, мед са додацима јагоде, кајсије, малине, као и џемови са лавандом и ментом, домаћи ликер од шумских јагода и занатско пиво. Поред уживања у дегустацији домаћих специјалитета, посетиоци ће моћи да се забаве у радионицама, учествују у квизу и добију занимљиве поклоне.

“Наша жеља је да употпунимо актуелну понуду Златибора и да људима у периоду Сретења и дечијег зимског распуста понудимо још једну активност кроз коју могу да се забаве, упознају нешто ново и којом могу употпунити свој одмор. Такође, идеја је и да охрабримо како локалне, тако и регионалне произвођаче и да им пружимо прилику да представе своје производе”, објашњава Дејан Пејчиновић испред хотела Златибор Мона.

Сретењски маркет представља одличну прилику да Златиборци, Ужичани, Чачани, као и сви они који уочи Сретења бораве на нашој најлепшој планини, обележе велики црквени и државни празник уживајући у овој манифестацији и амбијенту хотела Златибор Мона.

Сретењски маркет

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.