Пет особа повређено у саобраћајној незгоди на путу Пријепоље – Нова Варош

ppmedia.rs 16. децембар 2018. године Друштво Коментари

Udes na putu Prijepolje - Nova Varoš (foto: ppmedia.rs)

На магистаралном путу Пријепоље – Нова Варош близу Стањевина, у суботу вече догодила се саобраћајна несрећа у којој је пет лица повређено. До несреће је дошло када су се два путничка аутомобила „пежо“ пријепољских регистарских ознака и „volkswagen“ црногорских табилца директно сударили, сазнаје ПП Медиа.

На лице места убрзо је стигло санитетско возило и у пријепољску болницу превезло пет повређених особа. Одмах после удеса на магистрали су створене колоне у оба правца.

Узрок несреће највероватније је неприлагођена брзина и клизав коловоз који је био прекривен снегом. Иначе снег који скоро 24 часа без прекида пада на подручју Полимља донео је велике недаће возачима и путарима. Утабаног снега на коловозу има неколико центиметара.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.