Путеви у Новој Вароши проходни

glaszapadnesrbije,rs 14. децембар 2018. године Друштво Коментари

Nova Varoš 14.12. 2018. (foto: РИНА)

Снег који је почео да пада током касних вечерњих сати није направио веће проблеме у нововарошком крају, рекао је за агенцију Рина Дејан Грбић, руководилац општинског одељења за инвестиције.

Он је истакао да је у граду висина снежног покривача око 5 центиметара, док је по околним вишим пределима висина снега око 15 центиметара.

“У надлежности нашег комуналног предузећа је да чисти градске и приградске улице и путеве, као и путеве првог приоритета. Они су за сада очишћени и проходни, а налози за чишћење сеоских путева још увек нису издати, јер ситуација није критична, а сви путеви су проходни”, казао је Грбић. Он је истакао да се веће снежне падавине очекују током викенда и да на залихама имају довољне количине соли и ризле", изјавио је Грбић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.