Настављен талас насиља на улицама Пријепоља: У тучи повређени малолетници

ppmedia.rs 04. децембар 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo (foto: РТС)

У тучи две групе малолетних лица, двојица младића задобила су повреде главе.

Сукоб се догодио око 13 часова недалеко од Владичанског двора. Хитна помоћ брзо је реаговала и превезла повређене у болницу. Из Полицијске управе у Пријепољу за портал „ПП Медиа“ потврђено је да је дошло до сукоба млађих лица и да полиција ради на проналажењу виновника у тучи.

Како сазнајемо у сукобу који се десио након завршетка наставе, учествовало је неколико ученика првог и трећег разреда средње Техничке школе у Пријепољу. Један повређени младић задобило је посекотине по глави које нису опасне по живот, док други има повреде на лицу.

Иначе, ово је само наставак серије насиља на улицама Пријепоља, пре петнаестак дана брутално је претучен фудбалер Полимља Емир Хамзић који се због повреда задобијених у нападу још увек налазина лечењу у Клиничком центру Србије. Прошле среде због пораста насиља на улицама града на Лиму протестовало је скоро 1500 грађана ове општине.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.