Ухапшен насилник са фејсбука

glaszapadnesrbije,rs 28. новембар 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Илустрација

Пријепољска полиција ухапсили је С. П. (1983) због постојања основа сумње да je извршиo три кривична дела угрожавање сигурности, наводи се у саопштењу.

Он се сумњичи да је преко друштвене мреже „Facebook“ оштећеном слао поруке у којима је псовао и вређао његову мајку и претио да ће га заклати, док је другог оштећеног, како се сумња, позивао путем фиксног телефона и претио да ће га исећи ножем на комаде, а затим и заједничким познаницима послао СМС поруке у којима је изнео претње да ће га избости ножем.

Такође, ухапшени С.П. је преко друштвене мреже „Facebook“ слао претеће поруке полицијском службенику наводећи да ће га дићи у ваздух заједно са колегом, а након тога путем телефона упутио претње и његовој жени наводећи да ће их све запалити.

Осумњичени је, уз кривичну пријаву, приведен Основном јавном тужилаштву у Пријепољу.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.