Рафтери пронашли тело утопљеног прибојског рибара

ppmedia.rs 31. октобар 2018. године Друштво Коментари

Место где је рибар Верољуб Симовић упао у реку Место где је рибар Верољуб Симовић упао у реку (foto: А.Ровчанин)

Чланови рафтинг клуба „Еко-Лим“ из Прибоја пронашли су у уторак код места „Јелића букови“ на територији БиХ тело рибара Верољуба Симовића који се 20. октобра утопио у Лиму док је ловио рибу. Ову информацију потврдили су “ПП Медији” у Полицијској управи у Пријепољу.

Симовић је настрадао тако што је упао у Лим пецајући са стене на обали, у близини места на коме се гради хидроелектрана. Поред њега су у том тренутку била и његова деца.

У вишедневну потрагу за несталим рибаром, поред прибојских рафтера били укључени рониоци Жандармерије и бројна родбина и пријатељи. Како смо сазнали тело утопљеника је пронађено при десној обали Лима, код места званог „Јелића букови“. Потрагу су, додатно отежавали лоши временски услови, хладна вода и прљане и запуштене обале међутим упорни рафтери су успели да пронађу тело.

Рибар Верољуб Симовић биће сахрањен данас на гробљу у Добриловићима.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.