Нагодио се: Прибојцу годину дана кућног притвора због напада на полицајца

ppmedia.rs 24. октобар 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Ilustracija/ novosti.rs

Прибојац С.З. (28) који су ухапшен 4. октобра због напада на полицијског службеника Салена Мујезиновића у центру града, склопио је у Основном суду у Прибоју споразум о признању кривице са тужилаштвом на основу ког је осуђен на годину дана кућног затвора. Ову информацију потврдила је за “ПП Медиу” потпарол ОЈТ у Пријепољу Јасминка Бошковић.

С.З. је споразумно признао кривицу да је у Немањиној улици у строгом центру града напао полицијског службеника који је био ван службе, и том приликом задао му више удараца и нанео лаке телесне повреде. Њему је на терен стављено кривично дело насилничко понашање, за које је предвиђена казна тазвора од 3 до 8 година.

Из Независног синдиката полиције исказали су задовољство брзом реакцијом суда и тужилаштва у решавању овог поступка.

Иначе, против С.З. у току је још један кривични предмет пред Основним судом у Пријепољу, где му се на терет ставља ометање службеног лица у вршењу службене дужности.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.