Златибор добија клупу за дојење

glaszapadnesrbije.rs 17. октобар 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo (foto: Општина Чајетина)

„МАМино место за дојење" је пројекат који је покренут у сарадњи са Школом родитељства Нада Лазић из Београда и који за циљ има подршку дојењу као најбољем и најздравијем начину исхране беба, као и подизање свести о дојењу на јавном месту.

Данас ће и Златибор добити једну клупу за дојење и то испод ресторана Златни бор, непосредно поред језера. На овој планини током године борави велики број породица са бебама и малом децом и као једно од најпосећенијих туристичких одредишта у нашој земљи сигурно је добро место за постављање клупе за дојење, која ће обогатити његову понуду.

Иначе, прва клупа за дојење, постављена је пре две године у Ташмајданском парку, и била је прва клупе те врсте у целом региону. До сада је постављено девет МАМ клупа за дојење у Србији, четири у Београду и по једна у Новом Саду, Нишу, Панчеву, Чачку и Крагујевцу. Средства за набавку и постављање клупа обезбедила је компанија Кепром тако што је издвајала по пет динара од продаје сваког производа бренда МАМ.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.