Нововарошки бруцоши у Београду

zlatarinfo.rs ( Р. Прелић ) 14. октобар 2018. године Друштво Коментари

Нововарошки бруцоши у Београду (foto: Раде Прелић)

Овогодишња генерација нововарошких бруцоша који су уписали факултет у Београду свечано дочекани у амфитеатру Машинског факултета.

Наше најмлађе студенте дочекали су најуспешнији академци из Нове Вароши, али и професори и асистенти неколико факултета Универзитета у престоници који потучу из нашег краја. Са њима су били представници Завичајног удружења нововарошана у Београду, представници Студентског центра, као и чланови Хуманитарне организације "Стара Рашка" која увек подржава активности Нововарошана у Београду.

Нововарошки бруцоши у Београду

Председник Удружења нововарошана Зоран Гујаничић пожелео је добродошлицу студентима, захвалио присутним професорима али и председнику општине Нова Варош Раду Васиљевићу који је, као и прошле године присутан на овом догадјају.

Гујаничић и Васиљевић

Председник Васиљевић се потом и обратио присутнима, поздравио студенте, професоре и госте. 

- Наши студенти и професори у Београду су увек на добром гласу, познати и признати, и као такви дају допринос и напретку Београда али и Србије у целини, нагласио је Васиљевић и додао да ће увек искориститу прилику да се сретне са студентима и професорима. Желим вам добро здравље, успешне студије, и драго ми је што сте баш одабрали државне факултете јер сте на правој адреси додао је Васиљевић, и изразио жељу да ће се бар половина свршених академаца вратити у Нову Варош како би својим стеченим знањем помогли успешном развоју свога краја.

Добродошлицу новим студентима пожелели су професори Београдског универзитета, као и председник Управног одбора Хуманитарне организације "Стара Рашка" Војин Вучићевић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.