Претучен полицајац у Прибоју

ppmedia.rs 05. октобар 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Ilustracija

Полицијски службеник Полицијске станице у Прибоју Сален Мујезиновић нападнут у поподневним часовима у центру тог града док је шетао улицом.

На полицајца који није био на дужности са леђа је насрнуо С.З. и задао му више удараца, како се претпоставља тупим предметом у пределу главе, а затим побегао са места напада. Полицијском службенику је указана медицинска помоћ у хитној служби Дома здравља у Прибоју,где су лекари констатовали бројене повреде у пределу потиљачног дела главе и лица у виду крвних подлива и расекотина па је задржан на даље лечење на хирушком одељењу. Неколико часова после инцидента нападач С.З. се предао полицији. Њему је по одобрењу заменика ОЈТ у Пријепољу Јасминке Бошковић одређено полицијско задржавање од 48 сати и спроведен је у притвор у Ужице.

Иначе како сазнајемо овом немилом догађају претходила је пре неколико месеци интервенција полицијских службеника због нарушавању јавног реда и мира од стране З.С.где је интервенисао и полицајац Мујезиновић. Том приликом З.С. је упутио упутио отворене претње полицијском службенику на којег је у четвртак и насрнуо.

Напад на полицијског службеника осудио је Независни синдикат полиције.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.