Богат програм поводом обележавања Дечије недеље

ppmedia.rs 01. октобар 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Као и сваке године, у оквиру „Дечије недеље“ планирани су различити програми и садржаји у коме учествују деца различитих узраста са подручја целе територије Општине Нова Варош.

 У уторак 02. октобра одржаће се маскембал за децу ПУ „Паша и Наташа“. Деца ће са својим васпитачима испред предшколске установе кренути у шетњу кроз град. Уколико временски услови не дозволе одржавање маскембала одложиће се за наредни дан.

У среду 03. октобра, Дом културе „Јован Томић“ биће домаћин сликарске радионице „Минијатуре у разним техникама“ за предшколце и ученике до 4.разреда основне школе. Радионицу ће пратити изложба и концерт најмлађих фолкораца. У среду ће се одржати, друга по реду, „Пузијада“ и 4.Мала олимпијада за предшколце на Тргу Петра Бојовића. Ако временски услови не дозволе програм ће се организовати исти дан у Спортској хали.

У четвртак у Дому културе „Јован Томић“ у преподневним часовима приказаће се представа „Залеђено краљевство“ а у поподневним сатима у Библиотеци „Јован Томић“ основци из Акмачића извешће свој програм. У петак на Тргу Петра Бојовића ће се одржати „Мала школска олимпијада“ са почетком у 15 часова и 30 минута , за ученике од првог до четвртог разреда. Ако временски услови не дозволе спровођење активности на отвореном, олимпијада ће се одржати у Спортској хали истог дана у исто време.

За суботу је планиран „Крос“ на Стадиону „Браношевац“ у 10 часова за ученике од првог до осмог разреда. Главни покровитељ програма у оквиру обележавања „Дечије недеље“ је Општина Нова Варош.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.