Злато за снајперисту Војске Србије

vs.rs 08. август 2018. године Варошани Коментари

Zlatarinfo logo (foto: vs.rs)

Потпоручник Војске Србије Ђорђе Лапчевић, родом из Нове Вароши, освојио је прво место у конкуренцији 18 мешовитих снајперских парова у дисциплини Снајперски дуел на Међународним војним играма у Белорусији.

Потпоручник Војске Србије Ђорђе Лапчевић освојио је прво место у конкуренцији 18 мешовитих снајперских парова у дисциплини Снајперски дуел на Међународним војним играма у Белорусији.

Потпоручник Лапчевић, припадник Специјалне бригаде Копнене војске, такмичио се у пару са припадником Оружаних снага Белорусије  Игором Александровичем Ефимчиком.

Деветочлана екипа Војске Србије у дисциплини Снајперска граница у Белорусији, недалеко од Минска, такмичила се у индивидуалном гађању, као и у оквиру снајперских парова.

Припадници Војске Србије на Међународним војним играма, једном од највећих војних спортских такмичења у свету, учествују у три дисциплине – Тенковски биатлон, Снајперска граница и Инжињеријска формула. Војно спортско надметање, које ће трајати до 11. августа, одржава се на територији седам држава - у Русији, Азербејџану, Белорусији, Кини, Казахстану, Ирану и Јерменији.

Злато за снајперисту Војске Србије

Злато за снајперисту Војске Србије

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.