Нова Варош добија савремен кошаркашки терен посвећен Немањи Недовићу

ppmedia.rs 06. јун 2018. године Друштво Спорт Коментари

Zlatarinfo logo

У оквиру акције Моззарт копаније “Сто терена за једну игру” у четвртак 7. јуна у Новој Вароши биће свечано отворен обновљен кошаркашки терен у Насељу посвећен кошаркашком репрезентативцу Србије Немањи Недовићу који је управо прве кошаркашке кораке направио у граду подно Златара.

 Отварању терена чију ће врпцу пресећи сам Недовић, претходиће ревијална утакмица коју ће одиграти подмладак КК “Златар” из Нове Вароши, док ће у оквиру програма бити организовано такмичење у шутирању тројки. Најуспешнији шутери освојиће вредне награде.

Терен у Новој Вароши биће 59. по реду који је обновљен у оквиру друштвено одговорне акције компаније Моззарт. Игралиште је добило потпуно нову специјалну подлогу, кошеве са професионалним конструкцијама, клиритне табле и зглобне обруче и столице на трибинама. Циљ ове акције, једне од највећих за омасовљење и подршку спорту у Србији, јесте стварање што бољих услова за будуће шампионе који расту у свим крајевима наше земље.

Мисија компаније Моззарт је да обнови 100 терена у Србији и тако пошаље поруку о важности спорта, социјализације и здравог начина живота.

Немања  Недовић  (1991, Нова Варош) са репрезентацијом Србије освојио је сребрну медаљу на Олимпијским играма у Рију 2016. године. Играо је у  ОКК „Златар“ у родном  граду да би, преко ужичког „Шампиона“, стигао до  „Црвене звезде“. Каријеру је 2012. године  наставио у инстранству, најпре у Украјини, а затим у НБА лиги и тренутно наступа за Уникаху из Малаге. Игра на позицијама плејмејкера и бека.

Извор: ПП Медиа / Златар Инфо

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.