Пријемни испит за Уметничку школу

glaszapadnesrbije.rs 14. мај 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Ове године на подручју рада Култура уметност и јавно информисање Уметничка школа уписује 21 ученика на три образовна профила: дрворезбар, клесар и конзерватор културних добара. На сваки смер уписује се по 7 ученика.

Кандидати се могу пријавити за полагање пријемног испита за Уметничку школу до суботе 19. маја у секретаријату Машинско саобраћајне и уметничке школе од 9 до 13 часова. Потребан формулар могу се добити у секретаријату, а осталу документација се може приложити приликом уписа.

Документи који се могу приложити накнадно:

-Ђачка књижица са овереном фотографијом, матичним бројем и шифром у бази података (шифра код секретара Основне школе)

- Извод из матичне књиге рођених .

Пријемни испит биће одржан 1. 2. и 3. јуна од 09 до 12 часова. Полаже се испит из цртања, сликања и вајања.

Прелиминарни резултати биће објављени 7. јуна, и тог дана моћи ће да се уложе жалбе на евентуалне нерегуларности у односу на Правилник.

Истицање коначних резултата пријемног испита биће 8. јуна до 12 часова.

Организатор Уметничког одељења Ана Дамљановић позвала је све заинтересоване суграђане да погледају традиционалну годишњу изложбу ученичких радова која ће бити постављена у средњем холу Дома културе од 4. до 8. јуна. 

Оварање изложбе биће 4. јуна у 20. часова.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.