Град изненадио мештане Приличких села (видео)

glaszapadnesrbije.rs 28. април 2018. године Природа Коментари

Zlatarinfo logo

Град је данас изненадио мештане у ивањичким селима. Дубрава, Варјаче и Прилички кисељак нашли су се на удару ове временксе непогоде.

Mомчило Митровић, заменик председника општине,у изјави за Глас западне Србије истиче да се не зна тачна штета, јер комисија још увек није изашла на терен.

“Оно што је било у нашем домену смо одрадили. Сви потивградни стрелци су се одазвали на позив радарског центра из Сјенице и испалили 33 противградне ракете, па је спречена штета већих размера”, нагласио је Митровић за ГЗС.

На територији Ивањице раде 24 противградне станице, са 44 стрелца. Према Митровичевим речима, не оскудевасе у ракетама, јер је од прошле године остало 102, а општина је обезбедила из свог буџета још 120 противградних ракета.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.