Кошаркаши Златара изборили пласман у виши ранг

ppmedia.rs 22. април 2018. године Спорт Коментари

Тим који је остварио највећи успех у историји клуба Тим који је остварио највећи успех у историји клуба (foto: ppmedia.rs)

У последњем првенственом колу Прве регионалне лиге Србије група Запад кошаркаши Златара пред својом публиком надиграли су Полет из Краљева са убедљивих 95:64 и тако изборили пласман у виши ранг. Од идуће јесени они ће играти у јединственој Другој лиги Србије, што је највећи успех у историји клуба.

Други на табели сезону је завршио Железничар из Чачка са идентичним бројем бодова као Златар али уз знатно лошију кош разлику. Чачани су синоћ славили на свом паркету против Црнокосе резултатом 101:82. У нижи ранг од наредне сезоне селе се Милешевац из Пријепоља и Прва Петолетка из Трстеника.

Иза кошаркаша Златара остаје маестрална сезона где су од 26 првенствених утакмица њих 23 су решили у своју корист, од тог броја чак 16 победа било је у низу.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.