НСЗ у петак организује традиционални сајам запошљавања

ppmedia.rs 18. април 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Национална служба за запошљавање-Филијала Пријепоље организује сајам запошљавања 20.04.2018.године (петак) од 11,00-13,00 часова,у просторијама Дома културе у Пријепољу.

Учешће на сајму је најавило 22 послодаваца различитих делатности који ће понудити преко 100 радних места. Највише пријављених потреба је у области текстилства, прераде и обраде камена, угоститељства, трговине, пољопривреде, грађевине, плетења намештаја, прераде и обраде дрвета, браварских и варилачких послова, осигурања и услуга.

Незапослени који желе да учествују на сајму треба да се јаве својим саветницима за запошљавање како би добили упуте за сајам и све неопходне информације о томе како да се најбоље представе послодавцу.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.