Рукометаши Златара ремизирали у Крагујевцу

ppmedia.rs 02. април 2018. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo

Рукометаши Радничког 1964 су у оквиру 16. кола Супер Б лиге ремизирали против екипе Златара из Нове Вароши резултатом 28:28, полувреме 10:11.

Домаћи играчи су сјајно започели утакмицу и већ у четвртом минуту стекли три гола предности (3:0). Све линије су функционисале у тим тренуцима и у 10. минуту на семафору је стајала нова максимална предност (6:2), али је та чињеница била иницијална каписла за екипу Златара која чвршћом одбраном и сигурнијом игром у нападу долази до изједначења у 21. минуту (8:8). До краја овог дела игре гости окрећу резултат и на одмор одлазе са минималном предношћу (10:11).

Већ у четвртом минуту наставка Златар стиче 3 гола предности (11:14) и предност од 1-3 погодака разлике држе све до 57. минута и гола Јанићијевића за изједначење (27:27). До краја утакмице је постигнут још по један гол са обе стране за крајњих 28:28.

У редовима Радничког најефикаснијису били Стефан Станојев са 9, Владимир Добросављевић и Михајло Кнежевић са по 5 погодака, док су се код гостију истакли Немања Бојановић са 10 и Никола Матовић са 6 постигнутих голова.

У следећем колу екипа Радничког ће гостовати Локомотиви у Лапову.

Извор: Хотспорт и ПП Медиа

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.