Туристички радници из Пријепоља и Нове Вароши представљају понуду у Нишу

ppmedia.rs 28. март 2018. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo

Након успешног настута на Београдском сајму туризма, туристички упосленици из Пријепоља и Нове Вароши своју туристичку понуду представиће на 19. Међународном сајаму туризма и активног одмора у Нишу од 29 – 31 марта 2018.године.

Сајам, се одржава у хали СЦ „Чаир“, туристичка понуда ове две општине биће представљена у склопу Туристичке организације регије Западна Србија.

Сајам, одржан 2017. године забележио рекордни број од преко 130 излагача из земље и из региона, Републике Српске, Црне Горе, Бугарске, Мађарске и Грчке међу којима су биле туристичке агенције, туроператори, туристичке организације градова и општина, хотелијери, представници бањског и здравственог туризма, представници спортско – рекреативног туризма и активног одмора, организатори манифестација, као и удружења самосталних излагача сувенира. Очекивања организатора су да ће на овогодишњем Сајму, многи од њих поновити своје учешће а према најавама ту ће бити и нови излагачи, гости туроператери из региона Балкана.

Поред активног одмора као теме Сајма, ове године акценат ће бити и на гастрономској и винској понуди, што се пре свега односи на презентацију и дегустацију карактеристичне локалне кухиње излагача. С тога вас позивамо да се прикључите, на ФООД ЦОУРТ-у, штанду посебно намењеном за презентацију и дегустацију гастро специјалитета и пића, што је одлична прилика да се посетиоцима презентује туристичка дестинација и на овај начин.

Међународни сајам туризма у Нишу, је постао незаобилазни део планова и програма презентације туристичке привреде у календару Међународних сајмова у Србији и региону, и као такав ће и ове године бити идеална прилика за успостављање нових контаката у циљу јачања туристичке привреде и регионалног повезивања.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.