Одрон код Гостуна усмртио једно лице

glaszapadnesrbije.rs 27. март 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo (foto: Ilustracija/ telegraf.rs)

Ноћас, један сат после поноћи, на магистралном путу Пријепоље - Бијело Поље код скретања за Гостун, дошло је до обрушавања више десетина кубика камена и том приликом једно лице је настрадало, рекао је за Глас западне Србије директор Погона „Путева Ужице“ у Пријепољу Сабахудин Козица.

„Стенска маса је прекрила пут у дужини од око 150 метара па је дошло до потпуног прекида саобраћаја. Након увиђаја полиције, магистрала је очишћена а саобраћај је нормализован”, казао је Козица и додао да је у току постављање сигнализације јер је приликом одрона потпуно уништена заштитна ограда на овом делу пута.

Према његовим речима до одрона је дошло највероватније услед отапања снега, али на месту које се не третира као опасно и склоно одроњавању.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.