Турбо Златар освојио Чачак

futsalbalkan.com 20. март 2018. године Спорт Коментари

КМФ   "Златар" КМФ "Златар" (foto: ppmedia.rs)

У мечу 15. кола Треће футсал лиге Србије група Запад, Златар је убедљиво савладао чачански Борац у гостима резултатом 8:2!

Није почело све као што су  играчи из Нове Вароши желели јер су Чачани после уигране акције из прекида погодили мрежу гостију за 1:0. Ипак, тада на сцену ступа искусни Гордић и игра симултанку против комплетне домаће екипе и постиже хет трик за предност Златара од 3:1 после првих 20 минута игре! 

Тамо где су стали у првом, наставили су у другом делу меча играчи Златара, па су преко једног од најталентованијих футсалера Балкана, Вељка Чкоњевића брзо стигли до предности од 4:1. Када је Балша Крџовић са два гола повисио на 6:1 било је јасно да су кола футсалера Борца ушла у једносмерну улицу и да ће из ње тешко изаћи.

Да невоља буде већа, разиграо се млади Чкоњевић и погодио је за 7:1, али је и промашио казнени ударац са 10 метара при овом резултату. Ипак, то није био крај мука Борца јер је Златар постигао још један погодак и то преко Пурића који је лобовао голмана домаће екипе. Чачани су у финишу успели да стигну до још једног гола, међутим то је било довољно само за следећи резултат на семафору, Борац - Златар 2:8! 

Овом победом тим из Нове Вароши дошао је до четвртог места на табели које заузима са 24 освојена бода. Са друге стране, Борац је трећи са два бода више. У наредном колу Борац ће гостовати Партенону у Смедеревској Паланци, док ће Златар у Новој Вароши дочекати Крагујевац 2011.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.