ДС Нова Варош тражио да власт изврши притисак на медије: Роса је одличан директор

glaszapadnesrbije.rs 22. фебруар 2018. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo

Шеф одборничке групе Демократске странке у Новој Вароши Славиша Пурић затражио је од председника општине Радосава Васиљевића, његовог заменика Бранка Бјелића и председника Скупштине општине Николе Јелића да искористе своју моћ и утичу на поједине медије како убудуће не би емитовали критичке текстове сматрајући да онај ко плаћа може утицати и на медијски садржај.

„Пошто је Глас западне Србије наслоњен на наш буџет замолио бих Вас председниче, замениче председника и председниче Скупштине да са тим уредништвом обавите разговор. Ми морамо да заштитимо наше младе људе којима је дата шанса да раде, по мени она ради добро, можда већина мисли да је то другачије. Ценио сам тај сајт и често читао вести са њега, али то што су урадили је заиста било ружно”, казао је између осталог Пурић мислећи на ГЗС који је недавно објавио текст у којем је речено да је Роса Јаковљевић директорка са две фотеље, односно да је истовремено директор комплекса Панорама и Туристичке организацијеЗлатара.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.