Центар за социјални рад добио нову – стару директорицу

ppmedia.rs 27. децембар 2017. године Друштво Коментари

Nova Varoš - ZlatarFest 2016 (foto: Rade Prelić)

Одборници Скупштине општине Нова Варош на последњем овогодишњем заседањау именовали су директоре у три јавна предузећа и установе чије оснивач локална самоуправа.

У наредне четири године ову функцију у Дому културе вршиће досадашња вд директорица Михрија Хаџић, такође досадашња вд директорица ЈКП “3 септембар” Сузана Шуљагић наставиће и убудуће да води ово предузеће, док је Јелена Лековић по други пут изабрана за директорку Центра за социјални рад.

Овдашњи Центар за социјални рад слови за једну од најуспешнијих установа овог карактера како у Златиборском округу тако и шире. Нова стара директорка захвална је свима који су подржали њен избор и каже да ће са запосленима у овој установи наставити и даље да унапређује њен рад.

– Сматрам да сам у претходне 4 године успоставила одређене правце деловања и постигла значајне резултате у свом раду. Социјална заштита је приближена грађанима и постала доступна онима којима је најпотребнија, тј најугроженијим грађанима, чиме је постигнута основна функција социјалне заштите а то је остваривање социјалне сигурности грађана на принципу солидарности, узајамности и хуманости, уз поштовање начела интегритета и достојанства корисника – истиче Јелена Лековић.

Директорка Центра за социјални рад  Јелена Лековић Нова стара директорка Центра за социјални рад у Новој Вароши Јелена Лековић (foto: ppmedia.rs)

Она казе и да је реализовано много мера и програма, а поред многобројних видова материјалне подршке било и других активности којима су задовољаване потребе посебно осетљивих категорија као што су они најстарији и најмлађи, чија захвалност и осмех представљају најзначајније признање у њеном раду. Наравно, добре резултате не приписује само себи.

– Они су резултат рада вредног, одговорног, стручног и енергичног колектива Општинског центра за социјални рад који је подржао и испратио сваку моју идеју и предложену активност, на чему сам им веома захвална. Програм рада који сам предложила за наредни мандатни период представља континуитет досадашњег рада и имаће за циљ и даље унапређене социјалне заштите у Новој Вароши а наравно све у складу са потребама наших грађана. И даље ћемо се трудити да 24 сата будемо на услузи свима онима којима је наша помоћ потребна- закључује Јелена.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.