У Бродареву заплењен арсенал оружија

МУП Србије 19. децембар 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo (foto: ПУ Пријепоље)

Одељење за медије и комуникације Министарста унутрашњих послова издало је саопштење:

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пријепољу запленили су синоћ већу количину оружја и муниције и ухапсили Џ.П. (1973), због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Оружије

Оружије

Оружије

Оружије

Полиција је у породичној кући и помоћним објектима осумњиченог у Бродареву пронашла осам пушака различите марке и калибра, седам комада делова ватреног оружја – кундака, цеви и затварача, три бомбе, два пиштоља различите марке и калибра, 21 оквир за пушку, 14 оквира за пиштоље, три бајонета, топовски удар, 2.125 комада бојеве муниције различите врсте и калибара, као и две ручне радио станице.

Осумњиченом је, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Ужицу одређено задржавање до 48 сати, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити спроведен тужиоцу.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.