У среду концерт Тијане Дапчевић у Новој Вароши

ppmedia.rs 18. децембар 2017. године Забава Коментари

Zlatarinfo logo

Након одличног наступа у финалу четврте сезоне музичког шоу програма Твоје лице звучи познато које се емитовало на Првој телевизији, македонско-српска поп певачица Тијана Дапчевић представиће се публици у Новој Вароши.

Концерт је заказан за среду 20. децембра у великој Сали Дома Културе Јован Томић са почетком од 20 часова. Тијана важи за једну од најбољих певачица поп музике, која на концертима прави изузетно добру атмосферу тако да нема сумње да ће публика у среду уживати у хитовима и шареноликој лепези песама.

Завршила је Музичку академију у Скопљу, одсек за виолончело, а поред музике опробала се и као глумица и водитељка. Већ са првим албумом „Као да“ било је јасно да је звезда рођена. Учешћа на многобројним престижним музичким фестивалима доносе јој награде. Иза себе тренутно има пет албума – „Као да“, „Негатив“, „Земља мојих снова“, „Жута минута“, „Музика“.

Улазнице по цени од 500 динара могу се купити у Дому културе Јован Томић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.