У вршњачком насиљу тешко повређен ученик

ppmedia.rs 14. децембар 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Ilustracija/ etrafika.net

Седамнаестогодишњи Ђ.М. ученик трећег разреда Гимназије “Пиво Караматијевић” у Новој Вароши тешко је повређен након туче са матурантом ове школе А.А. Немила сцена десила се током великог одмора у поподневној смени. Том приликом Ђ.М. је задобио потрес мозга па је после указане помоћи у нововарошком Дому здравља у пратњи лекара превезен у болницу у Ужице на даље лечење.

Како незванично сазнајемо ученици су се “ закачили“ током паузе између часова, па је А.А. песницом више пут у пределу главе ударио Ђ.М. након чега је овај пао на бетон.

Потпаролка ужичког ЗЦ Данијела Васиљевић казала је да је ученик са повредама главе примљен у ову установу.

– Дете је опсервирано на дечијој хирургији и није животно угрожено. Од задобијених удараца има повреду главе и задржано је на даљем лечењу – казала је Васиљевић.

О целом случају обавештена је нововарошка полиција која је обавила увиђај. Како сазнајемо А.А. је од раније познат полицији у граду подно Златара која је због ремећења јавног реда и мира против њега подносила више прекршајних пријава.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.