Семафор у Бистрици „ситно броји“

Д. Гагричић 19. октобар 2017. године Друштво Коментари

Овде су корито Бистрице и бујице претиле коловозу (Фото: Д. Гагричић) Овде су корито Бистрице и бујице претиле коловозу (Фото: Д. Гагричић)

Идуће недеље путари постављају асфалт на деоници магистрале код кафане „Вихор“, где је саниранио клизиште.

И возачи и путници, поготову они који свакодневно пролазе магистралом Златибор – јужни Јадран, једва чекају да путари уклоне семафор  који наизменично пропушта возила једном траком   у Бистрици, код кафане „Вихор“.

Семафор у Бистрици „ситно броји“

Многима се учинило да су се радови, а и чекање у колони – отегли! Ужички „Путеви“ су  санирали клизиштe на месту где су река Бистрица и површинске воде  поткопале обалу до коловоза.  Пошто су  завршени  радови  на потпорном зиду и обалоутврди, семафор - „ситно броји“.

Семафор у Бистрици „ситно броји“

- Обављена је редовна процедура испитивањa и пријемa радова и идуће недеље ћемо поставити асфалт на оштећеном делу коловоза – најавио је у четвртак поподне Сабахудин Козица, руководилац погона „Путева“ у  Пријепољу.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.