Упао у кућу и пуцао на укућане

ppmedia.rs 19. октобар 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo (foto: Глас западне Србије)

У Сувом Пољу, месту удаљеном неколико километара од Прбојске Бање у ноћи између среде и четвртка Раденко Тришовић (63) наоружан карабином и ножем упао је у кућу бивше супруге Милијане Тришовић (60) и том приликом пуцао на укућане.

У свом крвавом пиру прво је тешко ранио пашенога Радојка Ракетића (63) а затим и свастику Дану Ракетић (63), после пуцњаве нападач је ножем насрнуо на бившу супругу задавши јој неколико убода ножем у пределу груди да би након тога напао њену мајку, осамдесетогодишњу Дринку Вакиревић је исекао по рукама. Одмах по извршењу злочина Раденко је извршио самоубиство, обесивши се недалеко од куће где је извршио напад.

Место где се одиграо крвави пир, фото: Глас западне Србије Место где се одиграо крвави пир, фото: Глас западне Србије

Са тешким повредама у ужичку болницу превезени су бивша супруга Милијана и пашеног Радојко који су хитно оперисани и како нам је речено нису животно угрожени, док су у прибојској болници задржани двоје лакше повређених на даље лечење.

– Са прострелном раном у пределу груди током ноћи у болницу је примљен Радојко који је одмах оперисан, сечиво ножа Милијани прошло је поред срце па је хитан захбат и код ње рађен. Сада се обоје налаже на интензивној нези и нису животно угрожени – речено нам је у ужичкој болници.

Полиција на месту догађаја, фото: Глас западне Србије Полиција на месту догађаја, фото: Глас западне Србије

Комишије обе породице су затечене и изненађене овим што се десило. Кажу да бивши супружници живе разведени дуже од годину дана те да ништа није слутило оваквом епилогу.

– Током ноћи чула сам јауке и позиве за помоћ. Одмах сам отишла код комшија и затекла стравичан призор. Радојко и Дана су лежали у локви крви. Такође обливена крвљу била је и бивша супруга Милијана док је старица Дринка имала посекотине по рукама. Одмах смо позвали хитну помоћ која је брзо стигла – објашњава дрхтавим гласом прва комшиница Милена Тришовић.

Милена Тришовић комшиница Милена Тришовић комшиница (foto: ppmedia.rs)

Иначе како сазнајемо брак Раденка и Милијане био је складан до уназад неколико година када су настали проблеми а убрзо је уследио развод. Раденко је једно време провео у затвору због како комшије кажу убиства пса. Током заједничког живота имали су троје деце два сина и ћерку.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.