Камен темељац за почетак градње најлуксузнијег хотела на Златару

glaszapadnesrbije.rs 11. октобар 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Ево како ће изгледати нови хотел на Златару

Планина Златар ускоро ће бити богатија за још један хотел. На локацији Бабића брдо у непосредној близини хотела “Златарски бисери”, сутра у 13 сати биће постављен камен темељац за изградњу новог луксузног хотела.

“Хотел који ће се градити простираће се на 2, 4 хиљаде квадрата, а инвестиција је вредна око 2,7 милиона евра. Цео хотел биће изграђен средствима предузећа Сложна браћа која у свом поседу у непосредној близини има већ познати и реномирани објекат Златарски бисери”, казао је за Глас западне Србије власник предузећа “Сложна браћа” Војко Пурић.

Према његовим речима, у новом хотелу ће осим смештајних капацитета бити урађен најмодернији спа центар, три базена, два отворена, за децу и одрасле и затворени базен у оквиру спа центра. Такође у оквиру новог хотелског комплекса градиће се и спортски терени.

Пурић каже да ће нови хотел бити завршен у року од 12 месеци.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.