Пословни сусрети и мини сајам "START UP" компанија на Златару

glaszapadnesrbije.rs 08. октобар 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Развојна агенција Србије (РАС) реализује пројекат "Подршка развоју приватног сектора у јужној и југозападној Србији (ПСД)“ у сарадњи са Америчком агенцијом за међународну сарадњу (USAID), мисија у Србији, која финансира пројекат, саопштено је на сајту општине Прибој.

Партнери на пројекту су регионалне развојне агенције: Регионална развојна агенција Златибор, Регионална развојна агенција Санџака-СЕДА, Регионална агенција за просторни и економски развој Рашког и Моравичког округа и Центар за развој Јабланичког и Пчињског округа (ЦРЈП).

Циљ пројекта је јачање ММСПП у одабраним регионима путем ширег повезивања. Пројекат се бави унапређењем развоја микро, малих и средњих предузећа и предузетништва са циљем повећања продаје, унапређења извоза и креирања нових радних места.

С тим у вези, Развојна агенција Србије (РАС) у партнерству са Регионалном развојном агенцијом Златибор, уз подршку партнерских регионалних развојних агенција, организује "Пословне сусрете и мини сајам старт уп компанија“ на Златару 09.-10. октобра 2017. године.

Сектори који ће бити заступљени на пословним сусретима су: агроиндустрија, лака индустрија и модна индустрија.

Пословни сусрети ће привредницима пружити могућност да директно промовишу своје активности, производе и услуге, успоставе нове пословне контакте и пронађу пословне партнере. Овај догађај је идеална прилика за размену идеја, приступ новим информацијама и проналазак потенцијалних партнера.

Током манифестације биће одржан и мини сајам старт - уп компанија које су подржане од стране пројекта.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.