Сачекуша у Новој Вароши, претучен одборник

glaszapadnesrbije.rs 06. октобар 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Radomir Bato Matović i Predrag Peruničić (foto: facebook)

Одборник ГГ “Нови људи” у СО Нова Варош Радомир Бато Матовић, претучен је у уторак 3. октобра испред зграде у којој станује. Напад се догодио око 20 часова, а како Матовић тврди напала су га два млађа мушкарца.

“Пришли су ми с леђа и први ударац који сам задобио је био у пределу главе, тако да ми се вид замаглио и нисам био у могућности да јасно разазнам лица те двојице младића”, рекао је за Глас западне Србије Матовић.

Он каже да су га нападачи ударали металном шипком и да је задобио ударце у пределу главе, левог ока и посекотине по рукама.

“Обратио сам се лекару и из Нове Вароши сам упућен на скенер у ужичку болницу,одакле сам санитетом пребачен у Чачак на детаљан преглед јер скенер у Ужицу није био у функцији”, тврди одборник Матовић. Према његовим речима лекари нису утврдили озбиљније повреде.

Матовић каже да је случај пријавио полицији али како је рекао да не може чак ни да претпостави шта је разлог напада.

“Ни политички, ни пословно ни приватно нисам имао никакве замерке ни са ким, не сећам се да сам са било ким у последњих неколико година разговарао повишеним тоном а камоли да сам се некоме замерио”, тврди он.

Матовић истиче да верује да ће полиција утврдити разлоге напада и брзо открити починиоце.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.