Отворен полицијски центар за обуку у Јасенову

politika.rs ( П.О.) 22. август 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo ( фото: Муп Србије)

Потпредседник владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић присуствовао је отварању Центра за обуку интервентне јединице полиције у Јасенову, као и шалтерске јединице управних послова у овом месту код Нове Вароши у коме ће око 3.000 мештана овог краја, моћи да изваде лична документа.

Министар је прецизирао да је овај Центар за обуку опремљен по највишим стандардима и да може да прими до 200 припадника интервентних јединица, саопштено је из МУП-а Србије. Током посете Јасенову министар Стефановић обишао је и стрелиште на коме ће припадници полиције увежбавати гађање из различитих врста оружја. Приликом церемоније свечаног отварања министар се захвалио општини Нова Варош, предузећима „Србија шуме“ и „Путеви Златар“ на помоћи коју су пружили у реализацији овог пројекта.

Отворен полицијски центар за обуку у Јасенову (foto: Муп Србије)

Говорећи о новоотвореној шалтерској јединици за управне послове Стефановић је истакао да ће око 3.000  мештана који живе  на овом подручју моћи да изваде личне карте, пасоше и возачке дозволе.

„Друга веома значајна ствар за Јасеново јесте и чињеница да смо овде отворили посебну јединицу за управне послове и да грађани из 12 села са овог подручја више неће морати да иду по 30-40 километара да би извадили лична документа. Сада ће то моћи да обаве овде, на једном месту и да себи уштеде пут и време“, рекао је Стефановић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.