Zlatarfest posetilo 40.000 gostiju

zlatarpress.rs 14. август 2017. године Златарфест Коментари

Zlatarinfo logo Zlatarfest 2017 - Koncert Ane Kokić (foto: TSC Zlatar)

Kako je manifestacija Zlatarfest protekla i koliko je bila posećena Nova Varoš i Zlatar za vreme trajanja , direktorka Turističko sportskog centra „Zlatar“ Rosa Jakovljević za Radio "Zlatar" izjavila je sledeće:

"Za vreme trajanja Zlatarfesta Novu Varoš je posetilo oko 40.000 ljudi. Za četiri dana posetioci su imali priliku da uživaju u bogatim kulturnim, sportskim i edukativnim sadržajima, kao i u raznovrsnom  muzičkom programu prilagođenom različitim ukusima publike. Ova menifestacija značajno doprinosi  promociji zlatarskog kraja i afirmaciji  turizma uopšte. Vladalo je veliko interesovanje iz cele Srbije za prodaju i izložbu proizvoda. Imali smo Francuza koji je prodavao francuske sireve.  Najviše posetilaca je bilo u subotu na koncertu Crvene Jabuke, što smo i očekivali. "

Naglasila je da se organizacioni odbor ovih dana  priprema za Sirijadu  kao i za Seosku olimpijadu.

Od 2013. godine zlatarska sirijada se održavala u Novoj Varoši, u okviru manifestacije "Zlatarfest", ove godine vraćena je u Božetiće.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.