СНС поново у општинској власти у Новој Вароши?

glaszapadnesrbije.rs 03. август 2017. године Политика Коментари

Zgrada opstine Nova Varos (foto: Dragoljub Gagricic)

Како Глас западне Србије незванично сазнаје нововарошки напредњаци би поново могли бити део власти у овој општини, а челни људи ГГ “Нови људи за Нову Варош” би преузели руковођење ОО СНС.

Наиме, према нашим сазнањима јуче је одржан састанак коалиције на коме је понуђено коалиционим партнерима да прихвате ову могућност и остану и даље део власти.

На том састанку је такође речено да ће се у случају да до тога дође, напредњацима дати место заменика председника општине и функција заменика председника скупштине.

Васиљевић: Све је под контролом

Председник општине и први човек ГГ “Нови људи за Нову Варош” Радослав Васиљевић каже да се ништа занчајно неће променити.

Он је у изјави за Глас западне Србије казао да је “све под контролом”.

“Ја не улазим у СНС, можда неко други, још ништа није договорено. Варош је мала па се свашта прича, а ништа од тога није тачно”, тврди Васиљевић.

Јањушевић: Све су то дезинформације

Координатор Српске напредне странке за Златиборски округ Крсто Јањушевић такође тврди да таква могућност није договорена и да су у задње време у медијима пласиране бројне дезинформације.

“Промена ће бити али само унутар СНС, а највероватније ће општински одбор бити неко време у статусу повереништва док се не реше поједина персонална питања”, казао је Јањушевић за Глас западне Србије

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.