Нововарошанка К.К. тешко рањена у оружаној пљачки бензиске пумпе у Београду

novosti.rs 26. мај 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo фото П.Милошевић

У покушају пљачке НИС "Стоп шоп" пумпе у Великом Мокром Лугу, наоружани мушкарац испалио хитац у главу радници која чак није ни покушала да пружи отпор.

У оружаној пљачки која се догодила ноћас на НИС бензинскoj станици "Стоп шоп" недалеко од Ласте, у смеру ка Бубањ потоку, у Великом Мокром Лугу, тешко је повређена радница.

У моменту када се пљачкаш са пиштољем у руци појавио, на пумпи су била два радника и радница, који у таквој ситуацији имају директиву да се склоне и предају плачкашу новац без опирања, што су они и учинили.

Међутим, наоружани мушкарац је кренуо да гура раднике у страну и том приликом пиштољ, који је очигледно имао метак у цеви, је опалио и погодио несрећну девојку у главу!

Рањена жена је пала испред улаза у бензинску станицу, где су је затекли полиција и лекари који су позвани после пуцњаве. Убрзо је повређена у возилу Хитне помоћи транспортована у Ургентни центар. На лице места су пристигли радници из преподневне смене, који су тешко доживели рањавање колегинице. Њих петоро је и заплакало. Наводно су се чекали и родитељи повређене раднице са ове пумпе.

Након пуцња, плачкаш је побегао и за њим се интезивно трага.

У моменту пљачке у каси пумпе било је свега 10.000 динара.

Novovarošanka K.K. teško ranjena u oružanoj pljački benziske pumpe u Beogradu

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

oruzana pljačka benziska pumpa povredjena novovarošanka nis stop šop pljačka benziske pumpe


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.