Град по бехару

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 18. април 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Поранило цветање и град (foto: С. Дулановић)

Пољопривредници траже извештаје Општине о спремности противградне заштите.

Град је на Васкрс оштетио воћњаке у Дражевићима и околини. По бехару и тек исцветалим стаблима падао је град, према речима мештана, да се могао гртати лопатом, а понегде  га  је међу воћкама  било и сутрадан. Стрелци, како се незванично сазнаје, нису имали наредбу  од Региналног центра у Сјеници за испаљивање ракета.

Град  по  бехару

Мештани стрепе да ће градоносни облаци наредних недеља причињавати веће штете на усевима, комуналној инфраструктури и шумским комплексима, па од локалне власти траже информацију о припремљености противградне одбране за дејства. 

Град  по  бехару

Суочени са чињеницом да неке противградне станице не раде годинама, како у новаоварошкој, тако и у пријепољској општини, као и да су стрелци незадовољни накнадом, те да је мали број ракета, из више средина од Штаба за ванредне прилике и Општинског већа траже анализу о раду ове службе, као и да се ово питање нађе пред одборницима СО. Затражени су и упоредни подаци из више околних општина и западне Србије.

Град  по  бехару

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

grad grad po beharu grad u draževićima


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.