Саопштење ОО Двери Пријепоље поводом Председничких избора

ОО Двери Пријепоље 30. март 2017. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Двери Пријепоље

Саопштење Општинске организације Српског покрета Двери у Пријепољу поводом избора за Председника Србије. Саопштење преносимо у целини.

Предстојећи избори за Председника Србије су специфични по много чему а највећу пажњу привлачи чињеница да по први пут СПС и странке мањина немају своје кандидате. 

Неко је забранио мањинама да предложе своје кандидате за место председника Србије. Ово је својеврсна дискриминација. Симпатизери СПС-а не могу да верују да су остали ускраћени за свог кандидата за председника. 

Све је подређено једној личности и његовој странци. По угледу на то како је приватизовао своју странку, Александар Вучић је приватизовао и коалицију и угушио свако другачије мишљење у међу владајућим странкама али и међу онима који се надају да ће постати део власти.

Због свега овога много је разочараних и немотивисаних бирача па Вучић покушава на силу да их изведе на изборе не би ли поправио свој лош рејтинг. Од грађана се тражи да још једном забораве на празан фрижидер, на бесперспективност, на одлазак младих људи у иностранство, на велику незапосленост, на све лошије услове рада у страним компанијама, на гушење медијских слобода, на недостатак демократије, на пад стандарда, на инфлацију и да својим гласовима обезбеде још пет година сигурне владавине једног човека и његових буразерско-кумовско-партијских сарадника. 

Поштовани суграђани, ако желите нешто да промените а да се не вратите опет у ДОС-овско време издаје, преваре и пљачке - имате избор. Бошко Обрадовић никад није био у власти и никад се није огрешио ни о кога. Време предрасуда о Дверима и Бошку је прошло и сви знају да је он најмодернији политичар у Србији који стоји иза својих речи. 

Бошко Обрадовић заслужује поверење због свог досадашњег часног деловања у политици али и због ковертиране оставке коју до сада нико није понудио. Он је први ограничио свој евентуални мандат на овакав начин и први увео одговорност као политичку категорију у савременој Србији. 

За разлику од радикалски напредног Александра Вучића он никад није говорио да ће убијати 100 муслимана за једног Србина али није ни полтронски постављао црвени тепих пред бившег муфтију, дугогодишњег рушиоца добросуседских односа Срба и Бошњака, као што је то данас био случај у Пријепољу. 

Бошко се никад није додворавао Хашиму Тачију ни Едију Рами као ни разним другоразредним чиновницима из Брисела али је увек истицао жељу за „Европом народа“ и за развијањем билатералних односа са свим земљама на бази реципроцитета. 

Председник Двери се годинама бори против беле куге, ГМО, трговине дрогом, политичке мафије а за традиционалне и породичне вредности, за вишедетне породице, за помоћ сиромашнима и жртвама транзиције, за државу која обичног човека ставља у први план, за државу која поштује сваког свог грађанина без обзира на његово порекло и статус.

Ово су само неки од разлога због којих позивамо све грађане свих вера и нација да свој глас дају Бошку Обрадовићу. Сад је право време да се гласа срцем и разумом а не по директивама и за нечији положај у коалицији. С обзиром на пропаст економије, стварање новог једнопартијског система, на форсирање култа личности „великог вође“, на убрзано исељавање младих људи из Србије и геополитичке „тектонске поремећаје“, сутра већ може бити касно. 

ОО Српског покрета Двери - Пријепоље

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

prijepolje dveri iѕbori 2017


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.