Саша Радуловић: За победу против Вучића неопходна велика излазност (видео)

ppmedia.rs 23. март 2017. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Sasa Radulovic

Кандидат за председника Србије покрета “Доста је било” Саша Радуловић, у оквиру турнеје „Круг за други круг“ посетио је Нову Варош и Пријепоље и разговарао са грађанима ове две општине. Он је том приликом казао да су председнички избори једна врста референдума против политике Александра Вучића као што су то били 5. октобра против Слободана Милошевића и додао да пример Нове Вароши где је свргнут СНС са власти треба очекивати у целој Србији.

Током посете Новој Вароши Саша Радуловић је прошетао централног градском улицом где је разговарао са грађанима. Он је том приликом указао на значај предстојећих избора истичући да је јако важно да излозност буде што већа, како би се умањиле шансе да Александар Вучић победи у првом кругу, а Нову Варош навео као пример погубне политике Српске напредне странке која је доживела крах и послата у опозицију, наглашавајући да такав пример треба да очекивати и у другим општина широм Србије.

Саша Радуловић разговара са грађанима Нове Вароши Саша Радуловић разговара са грађанима Нове Вароши (foto: ppmedia.rs)

– Ја мислим да ћу ући у други круг, ако грађани изађу у довољном броју, излазност је велики пшроблем и она нам треба у што већем броју да би дошло до другог круга.Онда је он у другом кругу готов јер ће грађани да виде да је победив. Након победе на председничким изборима доћи ће до пада Владе, распада СНС-а, имаћемо нове ванредне парламентарне изборе гре ће победити покрет “Доста је било”,- казао је председнички кандидат Саша Радуловић у Новој Вароши.

Након града подно Златара Радуловић је разговарао и са грађанима Пријепоља, поручивши им да се ближи крај политике Александра Вучића те да се он (Вучић) боји другог круга избора.

Саша Радуловић у Пријепољу Саша Радуловић у Пријепољу (foto: ppmedia.rs)

– У Србији се не спроводе реформе и имамо пљачку на свим нивоима. Ја сам поднео оставку због тога што сам ухватио Вучића да краде, није ми дао да радим и да уведем ред у земљи – истакао је Радуловић у Пријепољу.

После Нове Вароши и Пријепоља председнички кандидат покрета “Доста је било” посетио је и Прибој.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

izbori 2017 sasa radulovic saša radulović u novoj varoši


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.