Три године постојања Златаринфо портала

zlatarinfo.rs 10. фебруар 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

На рођенданској торти нашег и вашег омиљеног локалног портала „Златаринфо“, данас смо угасили три свећице. Нисмо вам сачували парче колача, али смо зато, као и у претходном периоду за вас и у наредних 12 месеци предвидели богате порције вести из нововарошког краја.

Знамо да нам верујете - то најбоље показује бројка од преко 560.000 отворених страница на нашем сајту. Из дана у дан, освајали смо ваше поверење и тако забележили раст посета од 68 одсто у односу на претходну годину. Трудили смо се да до нас долазите што лакше и брже, па је тако број читалаца који нам долази са „Гугла“ порастао за 100 одсто. Корисника који нам приступају преко својих мобилних телефона, сада је за 118 одсто више. 

Analitika treci rodjendan Упоредни подаци ове и претходне године

Нововарошани код нас долазе по информације о дешавањима у локалном парламенту, културним и спортским догађањима, комуналним и економским питањима, туризму... Међу најпосећенијим на сајту јесу и странице на којима нашим суграђанима, али и читаоцима широм земље и света нудимо информације о угоститељским објектима и смештају за посетиоце нашег града. Хвала вам на поверењу.

„Златаринфо“ вас сигурно неће изневерити ни у наредном периоду. И даље ћемо радити на томе да тачна и објективна вест што пре стигне до вас. Нећемо улепшавати стварност, али ћемо се трудити да међу оним, не баш увек толико сјајним причама о проблемима са којима се грађани суочавају, буде и доста текстова о лепотама нашег краја.

Analitika treci rodjendan Златаринфо је читан из свих делова света

Уколико желите нешто да нам поклоните, нека то буде коментар на сајту или на нашој Фејсбук страници, у коме ћете нам предложити како да на најбољи начин наставимо своју мисију и задовољимо информативне потребе вас, наших читалаца.

За свој трећи рођендан, идући у корак са најновијим трендовима Златаринфо покреће јавни Вибер (Вајбер) чет канал. Запратите нас кликом на следећи линк:

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zlatarinfo rođendan 3 godine


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.