„Варошке“ на интернету

Д.Гагричић 07. фебруар 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Поводом 50. броја листа, „Варошке новине“ су покренуле интернет издање на адреси  www.varoske.net

На овај корак су се,  након малог јубилеја , у Редакцији одлучили у жељи да информације о важним догађајима из нашег краја стигну што пре до читалаца –  наглашава се  у уводном слову.

Први број „Варошких новина“ изашао је из штампе 29. децембра 2014. године у Новој Вароши,  настављајући традицију „Златарских новости“, које су после 34 године излажења, 730 одштампаних бројева и неуспеле приватизације, угашене у новембру 2014. године.

„Варошке новине“ су задржале динамику излажења – пред читаоцима су сваког другог петка, а  имају прву и задњу страну у колору .Троје новинара су власници листа и, уз повремену подршку сарадника,  настоје да, упркос многим недаћама и притисцима са свих страна – остану својеврстан хроничар збивања на подручју нововарошке општине и на својим страницама доносе обиље информација из свих области  живота  и стижу до  најзабаченијих кутака општине. 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

varoske novine


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.