Чари златарске зиме (видео)

glaszapadnesrbije.rs 21. децембар 2016. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo

Планина Златар и хотел Панорама на велика врата вратили су се на туристичку мапу Србије у прилог томе говори и чињеница да су сви новогодишњи аранжмани одавно распродати како у овом хотелу тако и у осталим Златарским хотелима и угоститељским објектима.

 Директорка хотела Панорама, Роса Јаковљевић каже да је највеће интересовање било за тродневне новогодишње аранжмане те да слободних места у овом хотелу има тек нанон 4. јануара.

Угоститељи на Златару задовољно трљају руке, ако је судити по почетку зиме очекује их берићетна зимска сезона.Телефони хотела Панорама по цели дан звоне, међутим слободних места за све љубитеље снега и ове планине има тек након 4 јануара.

„Како претходних година тако и ове на планини Златар, током зимске сезоне тражи се место више. ТСЦ „Златар“, хотел Панорама али и остали угоститељски објекти спремно дочекују новогодишње празнике и предстојећу сезону. Сви смештајни капацитети хотела Панорама распродати су још пре двадесетак дана“, каже директорка овог хотела, Роса Јаковљевић, и додаје да сви они који имају намеру да бораве на овој планини током зиме требало би да што пре резервишу своје место јер је остало још врло мало слободних места током јануара и фебруара месеца.

Током боравка у хотеу Панорама гостима ће на располагању бити базен као и други пратећи садржаји а све љубитеље скијања очекује Скијалиште Златар и савремене ски стазе у укупној дужини од 4км које опслужују савремена четвороседна жичара и ски лифт.Стазе поседују и системе за вештачко оснежавање и  табање.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

hotel panorama rosa jakovljevic


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.