Novovaroški Dom zdravlja dobio novo sanitetsko vozilo

ppmedia.rs 09. децембар 2016. године Друштво Коментари

Bolnica (dom zdravlja) u Novoj Varoši Dom zdravlja (foto: zlatarinfo.rs)

Ministarka pravde Nela Kuburović i ministar zdravlja Zlatibor Lončar uručili su juče u Nišu ključeve novih sanitetskih vozila koja su pribavljena novcem dobijenim na konkursu Ministarstva pravde.

 Prikupljenim novcem po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja, 21 zdravstvena ustanova u Srbiji dobila je novo vozilo, među kojima su Aleksinac, Užice, Čajetina, Bor, Nova Varoš, Kruševac i drugi.

Na konkursu je učestvovalo više od 1.000 korisnika, 67 je dobilo na osnovu projekata, među kojima je bio i projekat Ministarstva zdravlja u vrednosti od 101,8 miliona dinara, namenjenih za kupovinu novih sanitetskih vozila. Ono što mogu da najavim da će Ministarstvo pravde nastaviti i sledeće godine, a već u januaru očekuju nas novi konkurs i raspodela – rekla je ministarka pravde Nela Kuburović.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je da će sva sainitetska vozila u Srbiji biti zamenjena i da će ministartva nastaviti međusobno da sarađuju.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

dom zdravlja sanitetsko vozilo


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.